Produkter för ipa yeast (4)

Jäst beta-glukan

Jäst beta-glukan

Jäst β-glukan är en vetenskapligt bevisad biologisk försvarsmodifierare (BDM) som näringsmässigt förstärker och modulerar immunförsvaret. Som ett kosttillskott, efter att ha sväljs oralt, tas Beta glukan främst upp genom makrofager och dendritiska immunceller, för att näringsmässigt och säkert ge, genom förstärkning och modulering av immunresponsen, i många fall olika terapeutiska läkande effekter som genereras av immuncellerna. Jäst beta glukan har undersökts för dessa immunförstärkande egenskaper, särskilt deras förmåga att aktivera makrofagimmunceller och NK-celler, samt i sin tur T-celler och B-celler inklusive utvalda cytokiner och komplementceller. EC-nummer: 614-750-7 CAS-nummer: 68876-77-7
Heineken öl

Heineken öl

Leverantör av Heineken ölflaskor – I 330ml, 500ml. Vi exporterar Heineken öl i burkar, flaskor och distribuerar inom Europa och världen. Vår leverans sker snabbt. Heineken är en världskänd öl som uppskattas för sin fräscha smak och höga kvalitet.
ÖL - LIVSMEDEL

ÖL - LIVSMEDEL

Ljust öl med CBD bryggt lokalt. Utan tillsatta aromer är detta öl en skicklig blandning av kornmalt, humle och noggrant utvalt CBD. Tillverkat av naturlig hampa, används denna blomma för terapeutiska ändamål. Det är en öl med blommiga och örtiga smaker som kommer att överraska dig med sin unika och delikata smak. Placera den kallt före provsmakning, den blir bara bättre. Ingredienser: Vatten, kornmalt, humle, jäst, CBD-extrakt, CBD-isolat. Alkoholhalt: 6% - THC-halt: 0% Drycken är förbjuden för minderåriga, förvara på en sval och torr plats. Överdriven alkoholkonsumtion är farlig för hälsan, konsumera med måtta. Antal: 1, 4, 6, 12
Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein erhålls från gula eller gyllene ärtor genom både torr och våt process. Under torkningssteget avlägsnas ärtskalen maskinellt och mals. Senare återvinns ärtmjölet och tack vare sina vattenlösliga egenskaper separeras proteinerna genom centrifugering och samlas in. Den slutliga produkten av ärtprotein är ett beige pulver med ren smak.